Bra extraljus som faktiskt är prisvärda

Gillar du att köra bil på motorvägar och gärna lite längre avstånd? Då tror vi att du bör fundera över alternativ belysning till din bil. Helljuset på många bilmodeller är utan all kritik och utgör en direkt fara i områden som mycket vilt, och det finns det gott om i Sverige från norr till söder. Vi rekommenderar att den som kör långa sträckor framförallt på vägar som inte är belysta väljer att montera extraljus på sin bil. Man behöver inte spendera mer än vad man känner sig bekväm med utan alla extraljus är bättre än inga alls som vi brukar säga, förutsatt att de inte bländar föraren. Det finns många modeller att tillgå men jag vill gärna passa på att rekommendera Seeker LED som enligt mig är ett av de bäst presterande extraljusen för tillfället. Det finns även andra billigare märken som jag anser är bättre än snittet som Wlight och faktiskt presterar bättre än NBB.

Gårdsbelysning en temporär lösning på vissa orter

Det finns tyvärr väldigt många vägar som hade behövt uppgraderas i vårt fantastiska land och tyvärr lägger man ansvaret på lokala kommuner och ibland t.o.m samfälligheter att lösa belysningsfrågan genom gatulampor eller gårdsbelysning som egentligen bör vara en temporär lösning. Vi får hoppas att det blir bättre i framtiden och att staten lägger större vikt vid denna fråga.

För dig som vill läsa mer om fordonsbelysning så rekommenderar jag att du besöker den oberoende sidan bästaextraljusen.se som är en informativ webbplats om belysning.