Backkamera är ett måste på nya Volvon

Jag har länge varit trogen Volvo, detta fantastiska bilmärke som suttit Sverige på kartan och gör oss svenskar så stolta. Dock finns en del missnöje inom mig, vissa generationer har inte levererat som önskat och gränsat till en besvikelse. Bilmodeller som Volvo C30 är en av flopparna jag länge kommer att minnas, men historia kan vi tala om i ett annat inlägg, inte sant?

Sanningen är att Volvo de senaste åren utvecklat sina bilar i ett rasande tempo. Senaste generationen bjuder på läckra familjebilen V60, den mäktiga XC60 och naturligtvis flaggskeppet S90 som ser riktigt läcker ut. Bilarna blir allt dyrare och här gäller det att inte snåla med tillbehören och sätta körsäkerhet i första rum. Om man leasar en bil via Care By Volvo så kan man enkelt välja till en backkamera som är ett fantastiskt bra hjälpmedel när man exempelvis behöver fickparkera. Jag investerar hellre i körsäkerhet än att spendera på onödiga tillval som dyra fälgar och starkare motor.

Startbooster före onödig teknik

Det finns en gräns för hur mycket teknik som verkligen behövs i en modern bil. Jag är av den naturen att jag hellre s atsar mina besparingar på smarta tillbehör än att slå på ”stort” och ge vika för mitt ha-begär som det så elegant kallas. En startbooster är ett oerhört underskattat verktyg som kan rädda semestern om bilen plötsligt skulle börja strula långt nere i södra Italien. Ett kvalitativt Starthjälpspaket eller startbooster som de också kallas behöver inte kosta en förmögenhet.